Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försakade vänner och poeter

känner att jag inte gett er fina goa vänner någon tid alls..har låtit livet kommit emellan och annat har fått styra..
MEN Jag älskar er som om vi alltid känt varandra,alltid varit tillsammans ,och alltid ska...Har fått så mycket kärlek ,värme, stöd, uppmuntran och allt och lite till från er mina poetiska vänner!
Har inte träffat er live..men livet är ju inte slut än får man hoppas och denna fina kontakt och allt vi delar i texter och andra ord till varandra betyder väldigt mycket ska ni veta!
Jag skulle vilja namnge er...men det går inte räkna upp alla som betyder så mycket för ni är så många!
Ville bara säga detta till er...så ni förstår att jag bryr mig även om jag inte alltid är ute på nätet så är jag med i tankarna...

Kram och ha det fint,( även ni som inte längre bryr er!) <3




Fri vers av firefire
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-22 19:02



Bookmark and Share


  Rise Little One
Fina tankar du delade med oss här på sajten.
2013-08-23

  KrutOla
Ibland blir det sådär, att livet kommer emellan och det är ju sådant som riktiga vänner bör förstå och respektera. Kram tillbaka!
2013-02-23

  Emme VIP
Och jag bryr mig om dig!
Många kramar till dig också!
2013-02-23

  Emme VIP
Och jag bryr mig om dig!
Många kramar till dig också!
2013-02-23

    ej medlem längre
kram!
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire