Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9 januari 1994


Där molnen samlas och väntar på vinden

Där molnen samlas och väntar på vinden
långt borta i världar jag aldrig sett
finns valarnas ängar, de gröna haven,
en gryning, en afton, en brinnande sol.

Du känner hur vinterluft bränner kinden
för vinterns käftar har skarpa bett;
bladen har frusit, de liksom saven,
den som flödade ymnigt i fjol.




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-23 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP