Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feber (det varade inte lika länge som det varar)

vad händer nu då?

men man vet inte vad som kommer hända, för man vet bara det som redan har hänt.

bara för att jag låtsas som att jag inte har känslor, betyder inte att det är så.

att du inte vågar lämna trygghetszonen,
betyder det att du inte vill det, lika mycket som du inte vill.

lämna mig inte nu
jag vill ha mer puls,
mer explosioner

jag vill ligga naken i feber

fast du sitter flera meter ifrån

utan att släppa mig med blicken


så jag vet att du ångrar dig.

(kanske mer än du inte ångrar dig)




Fri vers av trasselsmuts
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-24 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts