Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom dig

Genom dig får jag luft att andas
Luft som varit tjock

Genom dig får jag lust att leva
Och inte söka mig till mörkret

Genom dig får jag lust
Att inte låta rakbladen dansa över min hud

Genom dig ser jag färger
Jag inte trodde fanns

Genom dig får jag lust
Att ta ännu ett andetag




Fri vers av M_Franke
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-25 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bort med mörkret och fin dikt.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke