Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän

hon är en vän
en sann vän
ställer alltid upp
tröstar
lugnar ner
berömmer
hon är en vän
en sann van
få personer som henne existerar
få personer som henne
får mig att må så bra
hon är en vän
en mycket sann vän
Hon är min käraste, underbaraste, skönaste VÄN!




Fri vers av losy
Läst 770 gånger
Publicerad 2006-02-22 19:16



Bookmark and Share


  Manal
vänner är unika, man ska ta vara på dem. fint
2006-03-14

  curra
ÅHH ÄLSKADE VALI!!!
Älskar dig så mycket!
(L)
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy