Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att skriva trams. Jag är så innerligt trött på hela skiten. På att vara trött, irriterad och ilsken på ta mig fan det mesta. 2013 07 27.


Så trött och arg






Du är så in i trött
och du är så in i arg
så att du bara vill sova
så du knappt orkar ilskan ut låta

stå och skrika på gatan
får du allt göra en annan dag
för nu vill du bara sova
för att vakna upp en solig dag

så in i trött är du
så in i arg är du
men sov nu lilla du idag
och vakna upp i rosigt jag

vakna upp med en gång
med på läpparna en sång
vakna upp och gläds med solen
sätt dig upp rakt på stolen




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-07 07:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gå en vända
mot trötthet het
och sen anlända
i ny ända där kanske
ett plus kan hända...
2018-04-09

  ULJO
Sömn är välgörande för sinne, humör och livsgnista.
2018-04-09

  Nanna X
Trött och arg är en knepig kombination. De liksom tar ut varandra.
2018-04-08

  Fulbergarn
rimmen blir bara bättre ju längre texten flyter
2018-04-07

    Lars J
Snyggt med att vända ilskan till framtidstro :-)
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP