Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom att älska mig



älskar den styrka du skänker mig

genom att älska mig utan förbehåll



du lyfter mig högre än änglars boning

dina ord av kärlek är bevingade sköna



i din närhet känner jag tilliten till livet

dina händer lär mig kärlekens språk



dina ögons djup låter mig förstå

att du älskar mig




Fri vers av sunnanvind
Läst 473 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-28 19:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbar och berörande läsning
2013-03-19

  Lasseman VIP
Så fint skrivet duvan, det är ju så det skall vara, applåder till dig
2013-03-02

  Heikki Hellman
Läste gärna din text. Stannade upp och tänkte efter /dina ögons djup/.
Ögonen är fönstret. Ögonen berättar. Ärliga ögon, äkta känslor uthärdar!
2013-03-01

  Lars Hedlin
En mycket vacker och kärleksfull text!
2013-03-01

  walborg
Underbar läsning
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind