Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen och boken


Det sägs att den rätta mannen
kan ersätta en god bok, eller rättare sagt,
han ÄR en god bok.

Ett vackert omslag och skön att hålla i.
Spännande, romantisk med kittlande erotik.
Fylld med action, kloka tänkvärdheter och humor.
Och inte minst, man vill aldrig att den ska ta slut...




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 531 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2013-03-01 14:21



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kul - fast 'fylld med action' kan bli lite väl mycket...sitter bra i texten, dock ;)
2013-08-04

    AA VIP
Tänkvärda ord.
2013-07-09

  Maria T
Spännande jämförelse
2013-05-25

  Linda CH VIP
Kul jämförelse!
2013-05-13

  Anoo Niskanen VIP
:)
2013-03-14

  aol
så sant skriftat ler,
2013-03-08

  comfort_noise
ohh jättebra tycker ja(g) !! shit vilket rim :)

men ibland,,

du frågade ingenting
du läste ingenting
jag är bara svaret
jag är bara text

du öppnade aldrig
jag är bara vin
instängd poesi

du öppnade aldrig
jag är bara vin
instängd romantik
2013-03-06

  © anakreon VIP
Välkommen att bläddra bland mina sidor!
Calle
2013-03-06

  Clam VIP
Hihi! Kul jämförelse! Hm, men det finns ju så många böcker som jag vill läsa! :-S
2013-03-03

    dreamoflife
Kloka ord!
2013-03-03

    ej medlem längre
Vackra rader..
ja.. när man vill
utforska och läsa
varandra utan
något slut...
2013-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnan bör ha en hel bokhylla
ty en bok, gör inget hem
2013-03-01

  Jordgubbsodlare
Tjusig liknelse! Det sägs att drömkvinnan är som en crossover mellan en herrtidning och Gods& gårdar, raffig, färgstark, överdrivet tillåtande, utan skönhetsfläckar, jättekåt och ändå representabel, kulturell, ärevördig och nobel. Fy vad jobbigt! ;)
2013-03-01

  Ole Sunnerfjell
Precis. Med goda bilder och egenheter växer lyckokänslan sig starkare och närheten till varandras förståelse bara ökar. Likt en spelande harpa där tonen aldrig dör ut.
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M