Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dina ögon lyser stjärnorna.


Färgen: Gul.

Som ett nät lägger det sig över oss
lysande, pulserande andandes fyller det tomheten
med ett dån som från en miljon elgitarrer
atmosfären kommer närmre steg för steg
på väg uppför bergsväggen mot altaret
där dag och natt gifter sig i gryningen
och min kropp fylls av frid.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Lindqvist
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-03 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Lindqvist
Max Lindqvist