Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

östra holmen

på östra holmen
var loni
med dottern
det stod hockey
på dotterns tröja
jag gick till
nakenbaden
ett för par
ett för
enstöringar

sjukt att
badet för par
ej ägde tillträde
för enstöringar

det var en
gråmulen
kulen junidag
ingen solade
den dagen

jag hittade
porrbilder i gräset
att göra
collage av

jag kände
mig som
som en
överhet
kabel till ett
elskåp på
färjan sen





Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-04 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP