Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal låt från 90.


MEDANS VI VÄNTAR

Jag längtar att få höra din röst som skänker mig mod och tröstens tröst.
Känslorna gäckar, med knut i mitt bröst.
Tack för ditt blod, jag bekänner ditt ord och höjer min röst.


Tack Gud, tack Gud.
Prisat vare ditt namn.


Med upplyfta händer jag står och bekänner,
löften i ordet, vers efter vers.
Jag trampar på ormen, jag näpser den satan,
jag ber för nationer, och vittnar på gatan.
För elden skall brinna, mörkret försvinna.
Jag lever i seger dag efter dag, dag efter dag.


Tack Gud, tack Gud.
Prisat vare ditt namn.


Fader vår som i himmelen bor.
Väckelsen doftar, den är på väg, det är det jag tror.
Förnuftet gäckar, men vad bryr jag mig om det.
Du har sagt i Ditt ord: Den som ber i mitt namn
och tror, han skall få se.


Tack Gud, tack Gud.
Lovat vare ditt namn.


Ordet skall förkunnas till folk efter folk, tala till hjärtan utan en tolk.
Den Helige Ande utgjuter sig, människor beder i enhet till dig.
En enad armé mot mörkrets makter, vi slåss och strider i alla trakter.
Tills du kommer för att hämta din brud, som står där så ljuvlig i lång vit skrud.
För elden den brinner, mörkret försvinner. Och i Himlen vi bor dag efter dag.


Tack Gud, tack Gud.
Lovat vare ditt namn.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-04 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar