Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flyg en liten bit i sänder...!


Istället för lyckopiller


Vårda dig om din lycka
bry dig inte om vad andra skall tycka
ta reda på var den bor
låt den inte fångas i hopplöshetens klor

Vattna den som ett frö
se till att den inte får förtorka och dö
någonstans finns det du tycker om
en särskild plats, ett minne, en sång

Det finns där bevarat och oförstört
något som en gång dig djupt har berört
du har din egen väg att gå
och för att göra det måste du så

Lyckofrön från ditt hjärta
de får dig att klättra
till en plats mycket nära
där orkar du fortsätta att växa och lära




Bunden vers (Rim) av Bo Axelsson
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-05 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker mycket om din fina text.
2013-03-05

  Tarantaran
Det var en positiv och
optimistisk deklaration!

Litet i Monty Python-
anda..always look at
the bright side of life..

Så rätt om att så och
skörda..du kan visst
allt som behövs om
karma :)
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Bo Axelsson
Bo Axelsson