Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnodag att hämnas



Jag kysser honom med öppna blygdläppar
kränger mitt anus över hans håriga skalle
spänner muskeln och knäcker hans käke
som vore han en intorkad vaginalkula

strimmar hans darrande bröst i blod
signerar verket med en vässad nagel
kopplar sen det desperata greppet
runt den manliga dominanssymbolen

snöper det hopskrumpna könet
med ett bett av sylvassa tänder
offer på förtryckets svarta altare
en fanfar om att nya tider randas

@




Övriga genrer (Satir) av Elina Vacker
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-08 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love this stuff! Överväldigande i sitt sensuella raseri, en erotiserad hämndaktion som många borde utsättas för. Faktiskt!
2013-07-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
Womanpower:)
2013-03-11

  erkki
Det var länge sedan man kunde avläsa sådana här tankar i unga flickors ansiktsuttryck! Den som tror att frågan alltid är fri får tänka om! Jag kommer att hämnas! (Om jag känner mig säker på att inte bli garotterad, steglad, stympad, kokt och uppäten, dessförinnan)
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker