Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig


Salta tårar på din kind

Jag ser dig

Utan dina tårar


Utan dig

Dina händer och din famn

Är jag förlorad


I en värld

Så tom

Att jag kan höra


Min egen ångest




Fri vers av M_Franke
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-08 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke