Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Alla dessa tankar
Som äter mig inifrån
Tär på min kropp

Det är som att ha en lampa
Med en dimmer
Som någon tillslut skruvar ner

Mörker
Allt detta mörker
Som knaprar sig in hos mig
Äter upp själ och tanke

Jag får ingen ro
Vankar omkring
Så många frågor
Inga svar

Alla dessa tankar
Kommer att äta upp mig tillslut
Dimmern kommer att skruvas ner
Och lämna mig
I ett totalt
Mörker




Fri vers av M_Franke
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-10 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen,
2013-03-10

  Robin V
"Alla dessa tankar
Kommer att äta upp mig tillslut
Dimmern kommer att skruvas ner
Och lämna mig
I ett totalt
Mörker"

Grymt välskrivet stycke!
2013-03-10

    ej medlem längre
berör..
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke