Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår-yra




Vill inte, kan inte
bete mig
som en tråkvuxen –
tillåter känslorna
att få utrymme
i den mest vilda lyckligdans
som mångubben
och stjärnorna skådat

hoppar, studsar, skrattar
låter barnet inom
sjunga ut all sin tokglädje –
möjligtvis till
de klokas förtret
och tvärtemot
Jante-gängets regelbok

men inget kan rubba
mitt glädjebubbel, så -
här kommer jag dansande
med vårkänslorna pysande
så det räcker
att dela med mig av
till den
som vill ha











Fri vers av Junitvillingen
Läst 879 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-03-11 08:59



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart! Tack för din bubblande glädje som smittar av sig! Kraaam <3
2013-10-09

    ej medlem längre
Vilken härlig text:-)
Hoppar med in i dansen
Tack!
2013-09-07

  Lasseman VIP
Gillar denna ordrika text.. applåder..
2013-05-02

  agneta pichler
vad härligt det låter.. :)
2013-03-17

  Sunlight
härligt...
2013-03-16

  Bo Lövhalka
Applåd för bra text!
2013-03-16

    J. Herward


Jag tackar och tar snällt emot allt du vill ge genom detta vackra!
2013-03-14

  erkki
Måtte du fortsätta med detta. En så sprudlande glad och positiv dikt!
2013-03-12

  Glensan
På nåt sätt är denna text DU, sån är ju du, så underbart härligt glad omtänksam fin människa, helt klart underbar, Jättehärligt skrivit.
2013-03-12

  ULJO
Väl förmedlat
2013-03-11

  aol
tack jag fick en fin dos av dej, kram, ystert fint skriftat vännen,
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen