Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord har makt att förändra

mina ord

de behövde

bara skrivas

 

under en tid

då ingenting hördes

inget annat än

knattrandet från datorn

smattrandet av

regnet mot rutan

tangenter som trycktes ned

frenetiskt

 

en sönderstressad individ

i början

av ett liv

 

mina ord

de levde

ett eget liv

ett annat liv

 

vid sidan av

 

ja, mina ord

de behövde

bara leva

 

uppleva något annat

bortom

alla förpliktelser

som blev

mitt liv

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 560 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-03-15 00:06



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
ditt sätt att skriva är så bra!
2014-09-01

  Pärlemor
En oerhört fin hyllning, till en ack så nödvändig ventil!
2013-03-19

  Suss Petersson
ord i ord...helt underbart
2013-03-15

    ej medlem längre
Bra som fasiken.. !!!
2013-03-15

  Elber3th VIP
bravo! ord kan både förändra det som varit och det som komma skall. gillas.
2013-03-15

    ej medlem längre
sant och fint fångat av dig..
2013-03-15

  Tarantaran
Din text är som ord-salsa
eller 'tanka'- salsa:

när ord lindrar
förändrar de oro
till nästan vila..

ovan stresstyngda moln,
till glans.. i solens skratt
2013-03-15

  Piann VIP
Ordets makt, kan ge livet en annan dimension.
2013-03-15

    ej medlem längre
En fin hyllning till våra verktyg. Tack
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl