Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden Gråter


Det är över skymningslandet
salta tårar faller tätt

det är jorden som gråter
tårar av aska och blod

och hon ber för sitt enda liv

människa

du har ett val

antingen hjälper du till
eller låter henne dö

@




Fri vers (Fri form) av Elina Vacker
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-15 12:32



Bookmark and Share


  erkki
En fin, lättbegriplig, dikt på ett angeläget tema.
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker