Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkt ljus

 

 

 

 

sjön klädd i glittervit snö, utbredd för mig

 

följer ett vindlande fotspår

stora räfflade vinterkängor

ser in mot stränder

jag inte känner till

 

och hela tiden

välver sig himlen ögonblå

över mig

 




Fri vers (Fri form) av Rosmarin
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-16 09:16



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag gillar hur dikten inleds och avslutas med en känsla av trygghet, och hur det i mitten är mer äventyrligt och osäkert.
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin