Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den mentala orgasmen har inte egentligen blivit förbisedd, den har bara inte betraktats som en just orgasm utan mera som något vilket varit en kemisk reaktion i hjärnan. Kanske är alla orgasmer av det slaget, en kemisk reak


Något litet om självsmekande rörelse







Det är skönt att smeka sig själv
det vet varenda kotte
som provat på det

när vänster hand smeker
höger kind är det precis som om
någon annans hand berör

när vänster hand smeker
höger arm är det skönt
riktigt skönt och lugnande

det är så skönt att det uppstår
till slut som en mental orgasm
i den där klumpen på axlarna

självsmekande rörelser är något
som alla borde prova på
eller så gör alla det redan

bara att torka sig med höger hand
där bak istället för som vanligt vänster
det är en underbar upplevelse

som var och en borde
fast de nog redan
fast visst är det väl märkligt ändå




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2013-03-16 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP