Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som 'oförutsedda' har inte publicerats än, men det är en sådan där kommande attraktion man ogärna vill gå miste om. Så håll helt enkelt ögonen öppna för sådana händelser.


Dagens förklarade ord 2013 03 16 - högfärd






Högfärd – är det man menar då man talar om himlafärd, det vill säga att flyga i luften, explodera av glädje över att ha fått plats som pilot antingen inom det civila flyget eller det mer militära. Ja, eller så har man helt enkelt fått en reservplats på billighetsflyget, ifall någon skulle ställa in sin flygning på grund av oförutsedda* händelser.

*se gärna även förklarade ord, oförutsedda.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-16 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ursäkta - är det här man kan finna BibLoteket? :)

Lustiga ordlekar förgylla tillvaron!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP