Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅNDA


Det känns
klättrar på väggarna
på gränsen
plågas
av din tystnad
trots bara tre dagar.

Jag pratar
pladdrar på
undrar
våndas
inför ditt kommande.

Jag borde vara cool
bara pyssla med mitt
verka oberörd
göra mig svår
otillgänglig
mer intressantare.

Det går inte.
Darrar som i kamp
på liv och död.

Skriker ut till Gud:
Jag vill inte vara
i denna vånda!

Ge mig frid i detta!

Förlåt mig, Herre!
Detta är självförvållat,
förlåt mig.
Ditt beskydd, oh jag
behöver din nåd,
din frid.

Tala Herre, din tjänare hör!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-17 13:06



Bookmark and Share


  Jaseph
Så starkt och välformulerat. Det gör ont.
2013-03-18

  Junitvillingen
Orden vibrerar av smärta, ångest...som en djup, inre plåga. Om detta handlar om din egen verklighet och dina känslor så hoppas jag innerligt att du inte ska behöva känna så här i fortsättningen.
2013-03-17

  ResenärGenomLivet
Kan känna känslan i dina ord...men Han hör...
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar