Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet...

fokusera på mig nu
blunda, koppla bort

glöm att minnas
för du vet 

det är dumt
att minnas
för mycket 

så sluta med det...

tänk på det vackra istället
allt det som gör ditt liv
värt att leva

fortsätt blunda, slappna av

fokusera på mina andetag,
dina andetag, våra andetag
tillsammans

släpp allt annat...

 

tänk på
den där drömmen
du vet

 

---

så slutar våra andetag
vara ansträngda

så slutar våra liv
vara på låtsas

så slutar lögnerna
låta som sanning

så börjar vi om
bara du och jag

tillsammans
på nytt


i hemlighet...

 

---

det är dock synd
om alla de andra

som inte insett än

att ingenting någonsin
är förgäves

 

---

för,
i mina tankar blundar du
när jag blundar

andas i takt med mina andetag
hjärtslag som slår unisont

så kom
slappna av
och förenas

med mig...

 

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 291 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-03-19 00:12



Bookmark and Share


  Veronika Forsberg
Läste din text nu när jag var lite ledsen... men jag blev genast lite hoppfull efter dina fina ord :)
2013-03-24

  catharina.jerbo VIP
som jag läser: en annorlunda kärleksdikt sammanvävd med livsvisdom och lite sammansvetsande hemligheter. den är vacker o har mycket känsla!
2013-03-24

  catharina.jerbo VIP
som jag läser: en annorlunda kärleksdikt sammanvävd med livsvisdom och lite sammansvetsande hemligheter. den är vacker o har mycket känsla!
2013-03-24

    ej medlem längre
Mycket vackert.
2013-03-24

    ADI Nehlin
vackert..

2013-03-21

    ej medlem längre
fin text - bravo..
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl