Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19/3 namnsdagslimerick till josef och josefina, av anakreon, inspirerade till kommentaren. Lyssnar på skivan Let it be, med the Beatles.


Kritik på en text (875) om kärlek





Trist behöva vara politiskt korrekt
hellre då uppträda uppriktigt käckt
följa just blott sin egen mission
göra sitt av rätt slags passion
den som själen sin vackert väckt




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-19 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP