Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland när du står barfota i gräser kan du höra dessa röster i ditt eget huvud, känna dessa känslor i ditt eget bröst, tycka dig erfara känslor av kärlek, tycka dig skönja en sanning bortom andra sanningar.


Någon så god som du





Deras samveten speglar sig i ytor
i ytlighet
bortom tid och rum

bortom tid och rum
skvallrar de
lika asätande hyenor

sällan rikligt på allvar
sådana är de samvetslösa
gott att du ej är en av dem




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-21 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP