Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Are you lucky? Do you think you can spill your lucky milk on someone like me? Lucky milk is a glimps of heaven. Are those the right words?


In a garden of tulips and roses...






...you are like a sunflower.

Just a look from your eyes on me
gives me power
to feel so for ever free.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-25 16:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bästa sortens frihet... bra blomster :)
2013-03-25

  Gunwale VIP
Härligt, härligt!
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP