Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt tar slut

Mina ord sviker mig.

Allt mer och mer.

De flyr undan.

 

Det finns människor som kallar mig ordmissbrukare

eller liknar mig vid

ett bottenlöst hål av ord.

 

Men det stämmer inte;

de försvinner

allt mer och mer

 

tynar bort

smälter samman till klumpar.

De kan inte längre hjälpa mig

uttrycka mig rätt.

 

hjälpa mig få

andra förstå

 

jag hittar inte längre meningen

som fanns förut

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 359 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-25 22:35



Bookmark and Share


  SvartPoesi
Bra skrivet, hittar mening i dina ord
Drar paralleller till mitt liv. Tror jag tolkar texten lite olika än de andra
Jag hittar inte heller mina ord, inte de som betyder något.
Allt är inte lika klart längre, bara surrade getingar och allt flyter samman.
2013-03-29

  Alva Johnsson VIP

Förstår så väl hur Du känner. Man vill fånga dem, men de faller inte på plats. Fint beskrivet.
2013-03-28

  katastrofromantiker
Åh jag gillar!

Och vet hur det känns.
Gillar det dubbeltydiga slutet!
Bra skrivet! :)
2013-03-28

  Schackpoeten VIP
Stark och bra text. Allt tar slut men inte orden ...
2013-03-28

  Tino
Den kommer och går kan jag trösta med då!
Och vi som inte tror på gudar och demoner
får försöka skapa oss viktigare syften att trösta vår ovisshet med.
En text jag lika väl kunnat skriva.
Jätte bra!

2013-03-26

  catharina.jerbo VIP
känns igen. alla ord blir liksom ingenting...
2013-03-26

  Pärlemor
Förstår oron, men de kommer tillbaka. Var så säker. Allt har sin tid. Bra skaldat!
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl