Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

two sides of the same coin

Du dog i januari
bara jag finns kvar

Det var nog jag
som tog död på dig
och inte tvärtom

Jag är ensam kvar nu
har bara mig själv att skylla

Självdöd
Jag stod helt enkelt inte ut

Med mig, med dig
med oss

Jag låtsades bara lyssna
när du talade

Berättade för mig
att det skulle gå illa
om jag inte försökte
om jag inte lyssnade
om jag inte tog mitt förnuft till fånga
om jag inte tog mitt liv på allvar

Det var inte att jag slutade lyssna
då jag aldrig egentligen lyssnat

Jag tror du visste det
allra längst in

Du ville bara inte se
du ville tro det bästa

Du var den smarta av oss
Jag bara gled på din framgång
din förmåga att tala
din förmåga att nästla dig in,
i allas hjärtan

Som den underbara ängel du var
vacker blodängel

Du var inte som jag
samtidigt som du var
precis som mig

Du var mig
Jag var dig

Vi var alltid ett
En och samma

Nu har jag dödat dig
Nu har du dödat mig

Nu finns bara ensamheten kvar
för vi kan inte fungera utan varandra
då vi är två sidor av ett och samma mynt.





 

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-26 00:12



Bookmark and Share


  Pärlemor
Du fångar verkligen problematiken i din liknelse med att vara två sidor av ett och samma mynt. Och detta genom väl valda ord. Så nära varandra, fast ändå frånvända. Mycket bra!
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl