Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men om man nu ska kolla...bakom nästa hörn; Minnesbanken. Ett tack.


klipp

 

och plötsligt tog det slut på alla konstiga små törnar

 

något att göra
någon att älska
något att hoppas på

så lägger jag till något att minnas
(som att körna ner i virket små små hål
av minneslirket)

 

för kommer jag att finnas om jag inte finns nu
och finns jag om jag inte fanns

för fanns jag inte finns jag inte och kommer inte att finnas sen

så något att minnas - *körna körna*

något att minnas för att finnas helt omkring i denna ring av allt

sen 'burn-a' uppåt
inte fram och inte ner och inte dumt

och ingenting är brutet och inget har en början
så inget heller har ett slut
det kommer bara vandra runt

 

och runt igen och runt och ack hur klara livet utan hörn där klaget bara rinner av sin egen törne

dropp och dripp

så tack 
till alla som där fanns och fyllde mig med glatt och strunt
med dipp för varje sökarhand

en tripp att böka i hav och land av liv

 

så lever jag en lagom sund och egen FinnasTripp
med göra älska hoppas och

så något att i livet minnas; Klipp
att kika på ibland

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri