Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖNSKAR GLAD PÅSK

Nu rullar rollatorer
nu går mobilerna varma!
Vad gjorde farmor i forna dar
under samma sol och samma måne?

Vänskapsband över hela landet
knytes genom poeternas försorg.
Aldrig ensam,alltid bekräftad!
Glad Påsk alla läsare!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-28 09:24

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Fint! Påsken över - glad april!
2013-04-08

    ej medlem längre
Applåd och glad påsk!!
2013-03-31

    Dan Myrbeck
Glad Påsk!
2013-03-28

    ej medlem längre
Tack detsamma, verkligen!
2013-03-28

    ej medlem längre
önskar det samma..och allt gott!!
2013-03-28

  aol
glad påsk Vera, tack för att du finns
2013-03-28

  Björn Nilsson VIP
Solen skiner, vintergäcken blommar, och jag säger: tack detsamma! Snart dags för några häftiga vår-poem tror jag.
2013-03-28

  Ira Y
Glad Påsk, Vera!
2013-03-28

  Arja Söderfeldt
Glad Påsk till dig också, Vera!
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP