Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förberedelse

jag kanske bearbetar mig själv

i förebyggande syfte

går igenom allt nu
i teorin
för att slippa allt sen
på riktigt, i praktiken
smärtan som känns
som tusen nålar 
i min kropp
i min själ som kvider

ett pilottest på mina känslor
på mina känslomässiga mekanismer

en föreberedelse
till att leva

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-28 12:21



Bookmark and Share


  Millan1
Tycker om..
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl