Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksrus

Det doftar citrus och olja
vanilj och läppglans
där kronbladen säras

läppars rörelse av O
smeker bokstav över
ropar ut sitt hur

dras ur brunnen
vätskan rinner
hårt och resolut

regn över naken hjässa
plaskar och biter fast
brynens båge röda

fånga mig kära du
oh, om du kan
gräva djupare

väv in dina händer
sug mina alveoler
och gränsla cortex

dela dig i stormen
sprid dig ohämmat
i mitt blodomlopp

kom, kom...

             @

 




Fri vers (Fri form) av Elina Vacker
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-28 13:17



Bookmark and Share


  Tess74
Vackert!
2013-04-08

  Elina Vacker
Tack Oscar. Såna här insiktsfulla och nyanserade kommentarer gör verkligen att man känner att man får rätt stöd och uppmuntran i sina försök att förbättra sitt skrivande, så tack!

Elina
2013-03-28

    ej medlem längre
E Massage.
2013-03-28

  erkki
Här behövde man goggla på alveoler och cortex. Mångtydigt, så man väljer som som känns mest kärleksrusigt. En härligt vårlig text/dikt inte bara för skatorna i området.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker