Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blodig symfoni

Det oundvikliga andas
påträngande tungt i nacken,
och med giriga fingrar spelas det
över ostämda vener i bröstkorgens fiol

en blodig symfoni
vilda toner stormar
ett stänkande krig mellan
vilja och verklighet

en påminnelse om att att det sista
porträttet håller på att målas
och hon sitter motvilligt förstelnad

som modell




Övriga genrer av elin1
Läst 656 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2013-03-30 15:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Bästa jag läst på poeter.se på länge!
2019-04-04

    ej medlem längre
Bra på riktigt
2014-01-30

    ej medlem längre
Helt underbar.
2014-01-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt symfonerat
2013-11-11

  Millan1
Den här tycker jag om...
2013-04-02

  hedenstedt
det här var dunder! kanonbra!
2013-04-02

  Christopher Constantinos Bernardi
Verkligen bra skrivet jag bugar för ditt mästerverk
2013-04-02

  Tess74
Vacker text
2013-04-01

  elin1
Tack så mycket!
2013-03-31

  Alva Johnsson VIP

Bra...Mycket bra!
2013-03-30

    vitsomsnö
Fantastiskt vackra ord som når
2013-03-30

    ej medlem längre
Väl skrivet. Stark och skrämmande.
2013-03-30

  petter rost
Bra, bra som fan. "ett stänkande krig mellan / vilja och verklighet" tokbra! Lägg ut mer . . .
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

elin1
elin1