Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För varje år lägger jag till en rad och ett år


April, på gott och ont




April är månaden
som endast har symboliserat vår

April är månaden
som numera har givit oss ett datum

Det datumet har satt ärr i våra hjärtan
och fått oss att börja räkna år

Vi räknat ett år
Vi räknat två år
Vi räknat tre år
Vi räknat fyra år
Vi räknat fem år
Vi räknat sex år
Vi räknat sju år
Vi räknar åtta år
snart.....




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 499 gånger
Publicerad 2013-04-01 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson