Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla är delaktiga i Sammanhangen.


Panorama



Det stora Draget mot
Lustans åkrar, får
Samtiden att baxna!
Häpna över att vi
fortfarande är intakta.

Känslan av att finnas;
lätt som vattendroppar
på en skiva av glas.
Kunde varit tårar i
en uråldrig fars.

Larm i Underjorden -
Högsta Hönset hoppar
hage i Barndomens land
och sommarmåsarna
och korna är döda.




Fri vers av Marianne Räf
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-02 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Det stora Draget mot
Lustans åkrar"
Mäktigt!
2013-04-03

  SatansSon VIP
rolig rimdikt.
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf