Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det går kanske inte längre.

 

 

 

Vi är de som 
oftast inte syns
Men 
när någon väl ser oss
så ser de allt
 
Börjar man läsa boken
kan man inte sluta
Man läser dygnet runt
på en bok utan ett
markerat slut
 
Vi är de som 
ingen riktigt hör
Men
när någon plötsligt hör
så hör de allt
 
Allt vi inte ville säga
men som sades ändå
framför en mikrofon
våra ord som spelades in
för någon annan att
lyssna på
 
Vi är de som
ville räddas
men som alltid 
försvann mellan
tankarna
någon annanstans
 
Vi är de som
en gång kunde ha
räddats
Men
nu när de väl tar sig
tid
har vi stängt den dörren 
in dit
 
Och
vi 
går 
kanske 
inte 
att
rädda
längre.



Fri vers av entusiasm
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-05 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm