Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanklös


Tanken kommer och tanken går
Tänk så lite tanken förmår
När det gäller att veta något om det som är
Som tillvaron i former klär

Det ankommer på hjärtat att
Upptäcka och få fatt
Det som tanken aldrig kan förstå
Men som paradoxen visar på




Bunden vers av Bo Axelsson
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-05 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Axelsson
Bo Axelsson