Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelser



Det suger i en
blå åder
av Längtan.

Det kommer en
aning
i vårvinden.

I vågen
inom en
minns man Havet.

I Ringen möter
man det bekanta, -
- förändrat.




Fri vers av Marianne Räf
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-07 00:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den tycker jag om. det bekanta föränras och man känner ändå igern det. det tycker jag är sjukt att det är så.
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf