Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkare än viljan

 

midnattstystnad

mina tankar kan inte längre

hålla sig från dig




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-07 00:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det låter som om diktaren gjort sitt bästa under dagen för att låta bli...
2013-04-08

    ej medlem längre
Det finns alltid något eller någon dit tankarna dras...
2013-04-07

  catharina.jerbo VIP
på gott o ont:-) fint formulerat!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin