Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skördetid (haiku)

 

Oändligt rågfält

skördetröskan tuggar fram

åkersorken flyr 

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-07 18:37



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Stämningsmättad bild och rörelserik. Den här gillar jag!
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H