Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har suttit och tuggat på orden hela kvällen, de känns inte färdiga, men ibland så måste de ut ändå.


Krig

Står i fullt krig
med mitt liv
med världen omkring mig

än slåss vi med svärd och pilbåge
men kärnvapen gömmer sig bakom ett hörn
sticker fram precis lagom lite
en ständig påminnelse
att mina händer
kan förstöra det här livet
avsluta kriget
fred
tystnad
lugn




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-07 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så är det ju. I egenkriget kan vi ge oss själva dödsstöten- men då är ju monstret som har vunnit och inte du. Ge inte en sån usling sista ordet!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson