Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

refrängen, baby!


du står
och stampar dina
coverseklädda
fyrtiotreor

i rasande takt

du hinner
snurra runt
jordklotets axel
och tillbaka
in i lokalen

innan

du dyker upp
i luften
bara för att
hoppa ner
från podiet

och dina fingrar
knäpper
likt ilskna popcorn
i kastrullen

taktlöst

frenetiskt

innan ditt inre
raseri
tar sig ton

och du skriker
för högt
i mitt vänstra öra
att;

nu jävlar
kommer
refrängen, baby!




Fri vers av Pärlemor
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-08 00:34



Bookmark and Share


  Nina.H
Wow! Den här var bra! Små detaljer
som...
"och dina fingrar
knäpper
likt ilskna popcorn
i kastrullen

taktlöst

frenetiskt"

förstärker hela innehållet!
2013-04-08

  Tarras
Snyggt. Och jobbigt när refrängen kommer för tidigt.
2013-04-08

  SatansSon VIP
jag dansar inte. dansade då rösterna kom. dansade som en gud till eurodance. skivan valde rösaten ut. det var´f´gudfaderndansen.
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor