Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla huset



Ett litet hus med halmtak och
klätterrosor och vitt staket

var beläget invid ett skogsbryn
intill en grådammig landsväg

och det lockade gårdfarihandlare
och landstrykare och förbifarande

kungasöner att stiga in
och hälsa på.

Där bodde Kärleken --
-- en man och en kvinna.

När de var döda, så
lyste det ur ögonen, än!











Fri vers av Marianne Räf
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-09 07:00



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
roliga döda.
2013-04-09

  zallander
bra oväntad historia


2013-04-09

    ej medlem längre
"än"
Skönt slut!
2013-04-09

    ej medlem längre
fint!
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf