Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett av mina rum

Men jag tänkte sätta igång nu
Städa och kasta saker
spara minnen

För ännu är det fullt därinne
som om ni båda var kvar
och kom
och gick

precis som ni
behagade

i ett av mina rum




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-09 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP