Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill de åt ens själ med alla dessa frihetsberövningar?!


Fången

Man försökte
bryta sig ur
fångenskaper.
Skrev svarta
deviser på
murar och
vred sig, vrålande
i spännbälten.

Omvärlden, evigheten,
materien var
som en orgie
i något, som
man inte visste
vad,
bara att det var
lite tidigt!




Fri vers av Marianne Räf
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-10 21:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Berörande ord...
2013-04-12

  Tarantaran
Stark fin beskrivning
av det svåra inom en
som sliter och river;
man vågar inte gå
från tillställningen
för man vet inte
vad som väntar
på en, heller...men om
någon skulle fråga en
varför man stannar
kvar där man är,
skulle man kunna säga
att det är litet tidigt att
dra slutsatser på de
uppgifter man
fått om läget ...
2013-04-10

  SatansSon VIP
mig tog deed in en gångt föär att jag "avvikit under en bilfärd"
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf