Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tiden läker alla sår", får jag jämt höra

Men det där som aldrig hann bli trasigt då?
Det där som rann ut i sanden helt utan anledning.


Vad gör tiden med det?




Fri vers av Den som skriver
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-12 00:05



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Gah! Ja, jag vet inte... men jag vet precis hur det känns.
Tack för att du fått ner det på pränt!
Antar att den bara går (därifrån).
2013-04-15

  DaRe Art Project
Bygger ett timglas.
2013-04-12

  ResenärGenomLivet
Bra fråga...jag tror att tiden lär en att leva med det...
2013-04-12

    Balans
Absorberas...
2013-04-12

  Lärling
Ja, kanske det är värre än såren... Bra att du formulerat frågan!
2013-04-12

    ej medlem längre
Mycket bra fråga.
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver