Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På BS Med. Centr. 1990.


Åtminstone!



Själen orolig i mig.
Ej hjälper medicinens kur.
Sova, nej det kan jag ej.
Halsen min är dessutom sur!

Sömn skulle göra mig gott.
Istället för denna vakan.
Imorrn, skall jag byta örngott -
- och få rena lakan!

Imorrn, är en speciell dag.
Med mycket aktiviteter,
saker som jag göra ska.
Jobb - och små hemligheter...

Tur att detta inte är
natten före mitt bröllop!
Suger på mitt sura rönnbär:-
-Har åtminstone ej tappat allt hopp!










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-14 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf