Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som det var tänkt

Att få leva med dig
är ett privilegium

Kärlek i koncentrerad form
till frukost varje dag

Utvald av dig
blir jag mer och mer mig själv

Gör tusen plus tusen saker jag aldrig trott

På samma gång
växer vi samman

Till tonerna av en knäpp visa med fånig röst




Fri vers (Fri form) av tosing
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-17 20:05



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Så vacker.
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

tosing