Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 timmar



Fåglar sjunger
i glädjeyra
över att Våren
är här!

Verkligheten har
många plan,
många vägar
och väggar.

Sitter här
och undrar
vad jag har
för ena Mål.

Varje dag
vill man sig ta
till ännu en
ny morgondag.

Jag smyger mig
likt en panter
genom kvällens
tilltagande dunkel.

***
Nu, är det kvällen,
därpå och det har
gått ytterligare
24 timmar!

Vad har hänt?
Jag har kastats in
i Medvetslöshet -
och ätit lite godis.

Det är allt jag nu minns!




Fri vers av Marianne Räf
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-18 19:41



Bookmark and Share


  ULJO
Fint förmedlat
2013-04-19

  SatansSon VIP
fin dikt. bra.
2013-04-18

  Tarantaran
Fint naturtroget liv
med fåglar och
pantrar som vet
att inte oroa sig;
läggar sig och
vaknar till ett nytt liv..tar
dagen som den kommer,
med godis...eller utan..
PS..jag hinner aldrig tänka,
kanske tur det :)
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf