Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Du kommer

Vi andas ner för upphetsningens backe
andetag mun till mun
som ömsesidig återupplivning
fingertoppar bestigna

Läppar mot innerlår
Ord viskade i nacken
sitter som tatueringar

Handflator följer former
som om vi skapar varandra just nu
och jag var pånyttdöd så länge
men nu värmer jag din kropp genom min

och dina fräknar som en stjärnklar himmel
och dina ögon som glashus

Jag vill ha dig
överallt
underallt

Du kommer
förstå
vad jag menar




Fri vers av Karl Saxell
Läst 556 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-19 16:27



Bookmark and Share


  Gerda Johansson
fan vad... snyggt (kan man säga så om en dikt? det var så det kändes iallafall)
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Karl Saxell
Karl Saxell